TraumA - webinar over de Triënnale Brugge

Triënnale Brugge 2021

Start donderdag 20 mei 2021
14:00 - 15:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Van 8 mei tot 24 oktober 2021 vormt Brugge opnieuw het decor voor Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject waar dertien nationale en internationale kunstenaars en architecten hun installaties aan het grote publiek voorstellen. Met deze editie kiest Triënnale Brugge voor een verrassend thema: TraumA. Kunstliefhebber André Baert ging mee op de persvoorstelling van de Triënnale Brugge en deelt in dit webinar beelden, impressies en interviews van kunstenaars en kunstwerken. Een ideale digitale kennismaking met de Triënnale Brugge, al dan niet ter voorbereiding van een fysiek bezoek.

Praktisch

Een boeiende online kennismaking met de werken van de Triënnale Brugge, ideaal als voorbereiding voor een bezoek ter plekke.
Dit is een online activiteit van Avansa Oostende Westhoek die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser. Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://avansa-ow.be/stappenplan-webinar

Je kan het webinar live bekijken, maar ook uitgesteld, tot 7 dagen na datum, indien je deze liever op een ander moment meevolgt.

Meer info over de Triënnale Brugge: https://www.triennalebrugge.be/nl/

Sessies

 • donderdag 20 mei 2021
  14:00 - 15:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  5 euro
 • Sociale prijs
  1 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Andre Baert

André Baert, docent KustGidsen Syntra-West, is gids voor Mu.ZEE Oostende, Ten Bogaerde Koksijde en…
Meer over Andre Baert

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Triënnale Brugge 2021: TraumA