Tuinieren op een kleine oppervlakte

© Creative Commons

Start za 29 april '23
9:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle tarieven

Waar WZC Sint-Jozef
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Geen plaats voor een tuin, enkel een balkon of een saaie gevel? Met een verticale tuin (geveltuin) of vierkante meter-tuin krijg je er in één klap een pak groen bij. Tijdens de workshop maak je kennis met verschillende technieken.

Diëgo Van De Keere legt uit welke planten je kan gebruiken, hoe je je bak indeelt en hoe je (gerecycleerd) materiaal in je groene muur kan verwerken.

Praktisch

Breng een schaar, plantschepje, breekmes, decoupeerzaag, handzaag en een 4tal petflessen mee.

Sessies

 • za 29 april '23
  9:00 - 12:00
  WZC Sint-Jozef - WZC Sint-Jozef

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 24
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 20
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Diego Van De Keere

Meer over Diego Van De Keere

In samenwerking met

 • Gemeentebestuur Oostkamp