Tussen slijk en satijn - vertelwandeling door het 16de eeuwse Brugge

© Creative Commons

Start za 16 maart '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Markt Brugge
Markt
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wandel mee in het Brugge van de zestiende eeuw en bekijk de stad door de ogen van diverse vrouwen uit die tijd. Je maakt kennis met de personages uit de historische roman 'Tussen slijk en satijn' van Lyne Uytterhoeven: Lisse, een zestienjarig meisje, en haar tijdgenoten. Je luistert naar hun verhalen en beleeft Brugge op een authentieke manier.

Praktisch

Deze vertelwandeling is gebaseerd op de historische roman 'Tussen slijk en satijn' van Lyne Uytterhoeven. We bevinden ons in Brugge in het jaar 1530 en bekijken de geschiedenis vooral door de ogen van vrouwen. Karin Bral en haar vertellers kruipen in de huid van de personages en voeren je mee naar de 16de eeuw. Na de wandeling is er een korte boekvoorstelling in de Orgelzaal van het Conservatorium, met een kleine receptie en de mogelijkheid om het boek van Lyne Uytterhoeven aan te kopen. Iedereen welkom!

Sessies

 • za 16 maart '24
  14:00 - 16:00
  Markt Brugge - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • UiTPAS kansentarief
  € 3
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Karin Bral

Alles vloeit, alles verandert... niets blijft hetzelfde.Als lerares woordkunst aan het…
Meer over Karin Bral

Vertellers Brugs Conservatorium

Meer over Vertellers Brugs Conservatorium

In samenwerking met