Veelgebruikte computertermen uitgelegd - online

© Avansa regio Brugge

Start woensdag 26 mei 2021
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Wat is de Cloud nu eigenlijk? Wat bedoelen ze met apps en smartphones? Moet ik bang zijn van cookies? Welk beest is een authenticator? Cryptocurrency en Bitcoin, is dat iets om op te eten? Er zijn veel termen en modewoorden in de IT wereld. Anthony Geselle maakte een selectie en zorgt voor de nodige uitleg of situering. Vaak gaat het over "buzzwords", termen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn, maar evenzeer is het een eerste stap naar een nieuwe hobby?

Gewoon interessant dus, en handig om toch een beetje "mee te zijn" met de nieuwste technologie! EN: er is altijd plaats voor vragen of meer informatie!

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

  • woensdag 26 mei 2021
    19:30 - 21:00
    Bij je thuis - thuis

Locatie

Prijs

  • Standaardprijs
    5 euro

Begeleiding

Anthony Geselle

Anthony is een echte computerliefhebber. Naast zijn job in de IT heeft hij als bijberoep het geven v ...
Meer over Anthony Geselle