Veerkrachtig omgaan met verandering

© Brigitte Mortier

Start di 18 april '23
19:30 - 21:30

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 45
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Verandering … het lijkt wel de enige constante in ons leven. Een nieuwe maatregel van de regering, een nieuwe collega op het werk, een geüpgraded IT-programma, een herschikking van producten in je vertrouwde supermarkt, een wegomlegging. Elke verandering heeft invloed op ons leven. Sommige veranderingen heb je zelf gewild, maar zijn daarom niet minder spannend. Want hoe zal de nieuwe situatie zijn? En soms ‘overkomen’ ze je, ze blokkeren je, maken je kwaad, zorgen voor frustratie, angst, onzekerheid en stress. Brigitte Mortier, coach en trainer, maakt je wegwijs in de dynamiek van het veranderingsproces vanuit een holistische visie. Je ontdekt jouw patronen en valkuilen en maakt kennis met praktische tools om veerkrachtiger met veranderingen om te gaan.

Sessies

 • di 18 april '23
  19:30 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • di 25 april '23
  19:30 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • di 2 mei '23
  19:30 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 54
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 45
 • Sociale prijs
  € 9
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Brigitte Mortier

Al van jongs af aan heb ik een passie voor mensen : hun verlangens, dromen, overtuigingen,…
Meer over Brigitte Mortier