Vegan bakken - workshop door Chez Mariette

© Chez Mariette

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Start wo 20 maart '24
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zou jij ook lekker vegan willen bakken? Taarten, cakes en koekjes maken zonder eieren, room en boter? Overheerlijk en bovendien goed voor onze planeet? Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen en de fijne kneepjes van het vegan bakken zodat je ook thuis op een duurzame manier aan de slag kan. Marieke van Chez Mariette maakt al jaren vegan taarten alsof ze voor haarzelf zouden zijn: overheerlijk en met kwaliteitsvolle ingrediënten. Je krijgt heel wat tips en gaat zelf ook aan de slag. UIteraard proef je nadien van al dat lekkers!


Deze activiteit maakt deel uit van BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee! Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen. Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen

Praktisch

Breng een keukenschort mee.

Sessies

 • wo 20 maart '24
  19:00 - 21:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 42
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 35
 • UiTPAS kansentarief
  € 7
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Marieke Wyns

Meer over Marieke Wyns

In samenwerking met

 • De Republiek Brugge
 • BruggeNaarMorgen

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project BruggeNaarMorgen - Wij bouwen mee!