Vegetarisch broodbeleg, dipsauzen en strooisels

© Creative Commons

Start di 7 maart '23
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 64
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg, dipsauzen en strooisels biedt veel nieuwe mogelijkheden, ook wanneer je weinig tijd hebt. In deze cursus leer je zowel hartige crackers als platte broodjes maken en verschillende soorten beleg, bijpassende dipsauzen en strooisels. Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. Daarnaast is er aandacht voor de kwaliteit van het brood. De bereidingen zijn verrassend in hun eenvoud en gemakkelijk in de huishoudelijke keuken te integreren.

Praktisch

Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen. Breng een keukenschortje mee.

Sessies

 • di 7 maart '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • do 9 maart '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 77
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 64
 • Sociale prijs
  € 13
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch