Vegetarisch broodbeleg, sauzen en dipsauzen

© Creative Commons

Start di 15 februari '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 64
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt. Broodbeleg, dipsausjes, plantaardige mayonaises, kruidenstrooisels en pesto’s brengen smaak en kleur op je bord. Peter Vandermeersch leert je tijdens deze demonstratie kookles hoe je met noten, pitten, zaden, groenten, granen, yoghurt, bonen en kruiden eenvoudig en smakelijk broodbeleg en sausjes maakt. Je maaltijden worden op die manier niet alleen gezonder maar ook aantrekkelijker, smakelijker, kleurrijker en stralender.

Praktisch

Een degustatie is in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 15 februari '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • di 22 februari '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 77
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 64
 • Sociale prijs
  € 13
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch