Vegetarische ovenschotels

© Vormingplus

Start do 19 januari '23
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 64
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ovenschotels bieden heel wat mogelijkheden om eenvoudige, toegankelijke en volwaardige vegetarische maaltijden te bereiden. Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever, ga je aan de slag. Je maakt diverse soorten sauzen en combineert die met vele seizoensgroenten, diverse granen, pasta's en verschillende soorten eiwitbronnen. Zo leer je op een eenvoudige wijze kleurrijke, smakelijke en verzadigende vegetarische maaltijden samenstellen die je in één schotel op voorhand kan klaarmaken.

Praktisch

Een uitgebreide degustatie is telkens in de prijs begrepen. Breng eventueel een doosje mee. Voorkennis van de vegetarische keuken mag maar is niet noodzakelijk.

Sessies

 • do 19 januari '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • do 26 januari '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 77
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 64
 • Sociale prijs
  € 13
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch