Vegetarische pizza's, lasagnes, risotto's en burgers

© Creative Commons

Start ma 4 juli '22
19:00 - 22:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 112
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je pizza's, lasagnes, burgers en groentetaarten maken vanuit verschillende ideeën en met diverse groenten en kruiden van het moment. Je maakt verrassende, kleurrijke maar vooral ook smakelijke en eenvoudige bereidingen. Naar gelang het seizoen kunnen je bereidingen er helemaal anders gaan uitzien! Voor de pizza's leer je een lekker luchtige deeg maken en dit zonder gist. Om smakelijke, volwaardige maar ook voldoende vaste burgers of kroketjes te krijgen werk je, naast de seizoensgroenten, ook met diverse bindmiddelen. Het laagjesprincipe van de lasagne leent zich dan weer uitstekend tot variatie en originele combinaties. Allemaal zeer geschikt om overschotjes in te verwerken.

Praktisch

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Kennis van de vegetarische keuken mag maar is geen vereiste.

Sessies

 • ma 4 juli '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • di 5 juli '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • wo 6 juli '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • do 7 juli '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 134,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 112
 • Sociale prijs
  € 22,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch