Vegetarische pizza's, risotto's en burgers

© Creative Commons

Start wo 29 november '23
19:00 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 96
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je pizza's, burgers en risotto's maken vanuit verschillende ideeën en met diverse groenten en kruiden van het moment. Je maakt verrassende, kleurrijke maar vooral smakelijke en eenvoudige bereidingen. Naar gelang het seizoen kunnen je bereidingen er helemaal anders uitzien! Voor de pizza's leer je een lekker luchtige deeg maken en dit zonder gist. Om smakelijke, volwaardige maar ook voldoende vaste burgers of kroketjes te krijgen werk je, naast de seizoensgroenten, ook met diverse bindmiddelen. . Allemaal zeer geschikt om overschotjes in te verwerken.

Praktisch

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Kennis van de vegetarische keuken mag maar is geen vereiste.

Sessies

 • wo 29 november '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • wo 6 december '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • wo 13 december '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 115
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 96
 • UiTPAS kansentarief
  € 19,2
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch