Veggie lunch

© Creative Commons

Zomerbar@HoT

Start za 20 augustus '22
12:00 - 14:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar House of Time
Komvest 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Blijven plakken na de rondleiding in de Gistfabriek? Iets vroeger komen voor je deelneemt aan één van onze middagactiviteiten? Of gewoon genieten van lekker eten op een leuke en unieke locatie?

Schuif mee aan voor een heerlijke vegetarische lunch, voorbereid door Emma van Marlow Cooking en de deelnemers van de kookworkshop.

Sessies

 • za 20 augustus '22
  12:00 - 14:00
  House of Time - Pakhuizen

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Emma Wittevrongel

Meer over Emma Wittevrongel

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Zomerbar@HoT - Avansa zomert in House of Time