Verdwenen Brugse straatjes - stadswandeling

© Creative Commons

Start wo 23 februari '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Burg Brugge
Burg Brugge
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Verdwenen, vergeten, verborgen steegjes en straatjes in de Brugse binnenstad. Wat vinden we hiervan nog terug in het straatbeeld? Laat je verrassen en ga mee op ontdekking.

Praktisch

We starten op de Burg voor het stadhuis. We eindigen op de Markt van Brugge

Sessies

 • wo 23 februari '22
  14:00 - 16:00
  Burg Brugge - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Marc De Brabandere

Meer over Marc De Brabandere