Verdwenen Zwinhavens - dagfietstocht

© creative commons

Herbeleef de gouden tijden van de Zwinstreek

Start do 26 augustus '21
10:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Markt Damme (standbeeld Jacob van Maerlant)
Kerkstraat 17
8340 Damme

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het prachtige Zwinlandschap van vandaag zag er in de middeleeuwen helemaal anders uit. De brede Zwingeul met bloeiende wereldhavens domineerden de streek. Gids Raf Devriendt fietst met jou door dit prachtige gebied tussen Damme en het Zwin en vertelt je alles over de sporen van dit rijke verleden. De VR-kijkers langs de route voeren je virtueel vanuit het huidige landschap naar de bruisende middeleeuwse havenstadjes.

Praktisch

Breng je fiets en fietsslot mee. We fietsen een kleine 50 km op een tempo dat voor iedereen haalbaar is (e-bikes ook welkom). Op de middag voorzien we in Sluis 1 uur voor een vrije lunch: breng je picknick mee of koop iets ter plekke.

Sessies

 • do 26 augustus '21
  10:00 - 16:30
  Markt Damme (standbeeld Jacob van Maerlant) - Default

Locatie(s)

 • Markt Damme (standbeeld Jacob van Maerlant) Kerkstraat 17
  8340 Damme Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Raf Devriendt

Meer over Raf Devriendt