Verdwenen Zwinhavens - namiddagfietstocht

© creative commons

Herbeleef de gouden tijden van de Zwinstreek

Start di 14 september '21
13:30 - 18:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar Kerk van Oostkerke
St.-QuintinusSint-Kwintensstraat 2a
8340 Oostkerke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het prachtige Zwinlandschap van vandaag zag er in de middeleeuwen helemaal anders uit. De brede Zwingeul met bloeiende wereldhavens domineerden de streek. Gids Raf Devriendt fietst met jou door dit prachtige gebied tussen Oostkerke en het Zwin en vertelt je alles over de sporen van dit rijke verleden. De VR-kijkers langs de route voeren je virtueel vanuit het huidige landschap naar de bruisende middeleeuwse havenstadjes.

Praktisch

Breng je fiets en fietsslot mee. We fietsen ongeveer 38 km op een tempo dat voor iedereen haalbaar is (e-bikes ook welkom). We voorzien een korte pauze onderweg.

Sessies

 • di 14 september '21
  13:30 - 18:00
  Kerk van Oostkerke - Kerk van Oostkerke

Locatie(s)

 • Kerk van Oostkerke St.-QuintinusSint-Kwintensstraat 2a
  8340 Oostkerke Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 10
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Raf Devriendt

Meer over Raf Devriendt