Verhalen schrijven - kennismakingsworkshop

© Creative Commons

Start zaterdag 03 juli 2021
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 40 euro
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je wil schrijven, maar je twijfelt of het wel 'je ding' is? Eén dagje proberen, en je weet het! Vanuit en via de praktijk.

Je wil schrijven, maar je twijfelt of het wel 'je ding' is? Eén dagje proberen, en je weet het! Vanuit en via de praktijk. Je begint bij het begin: over welke vaardigheden moet een schrijver beschikken? Daar ga je dan op oefenen. Observeren, verwoorden, creëren, toveren met taal, kijken door andermans ogen, spreken met andermans tong en nog veel meer. Schrijfster Lies Gallez is je gids, begeleider en bezieler.

Praktisch

Een cursus voor iedereen die goesting heeft om verhalen te schrijven. Wie na de workshop de smaak te pakken heeft, kan zich inschrijven voor de Triënnale-reeks 'Een droomverhaal schrijven', die op 21 augustus start.
Breng je eigen drank, lunchpakket en mondmasker mee. Deze dagworkshop vindt plaats in kleine groep in het Avansahuis met respect voor alle geldende coronaregels. Indien de cijfers het niet toelaten, wordt deze activiteit geannuleerd.

Sessies

 • zaterdag 03 juli 2021
  10:00 - 16:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  48 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  40 euro
 • Sociale prijs
  8 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Lies Gallez

Lies Gallez (Brugge, 1990) houdt niet van massaconsumptie, autosnelwegen en tankstationkoffie. In…
Meer over Lies Gallez