Verkiezingen 24: Dave Sinardet in gesprek met Lieven Verstraete

© VRT

Start ma 19 februari '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Snuffel
Ezelstraat 42
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In 2024 staan er verkiezingen op het programma: op 9 juni voor het Europese, Belgische en Vlaamse parlement, op 13 oktober voor de provincie- en gemeenteraden. Dave Sinardet en Lieven Verstraete gaan in gesprek met elkaar. Over de veranderingen in kieswet (stemmen op 16 jaar voor Europa, het afschaffen van de opkomstplicht voor de lokale verkiezingen…), over de teloorgang van de traditionele partijen en het wantrouwen van de kiezer in de partijen en het politiek bestel, over de grondstromen die het aanschijn van de politiek grondig aan het veranderen zijn. Er staat veel op het spel in 2024. Dave Sinardet en Lieven Verstraete maken een overzicht te van de staat van onze democratie.


Dave Sinardet is politicoloog en verbonden aan de VUB. Lieven Verstraete is journalist bij de VRT.

Sessies

 • ma 19 februari '24
  19:30 - 22:00
  Snuffel - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Dave Sinardet

Meer over Dave Sinardet

Lieven Verstraete

Meer over Lieven Verstraete

In samenwerking met