Verrassende vegetarische salades

© Creative Commons

Start di 17 mei '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 56
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een salade kan zoveel meer zijn dan wat rauwkost met een vinaigrette. Peter Vandermeersch, traiteur en lesgever, toont je hoe je volwaardige vegetarische maaltijdsalades en granensalades kan klaarmaken. Ook goed verteerbare rauwe en lauwe salades met diverse groenten komen aan bod. Je leert om van je slaatjes op zichzelf staande bereidingen te maken. Er is ook aandacht voor de snijvormen, de kleur en de diverse soorten oliën en azijn die je kan gebruiken en je krijgt tips om je salades op smaak te zetten.

Praktisch

Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen. Breng een keukenschort mee.
Kennis van de vegetarische keuken mag maar is niet noodzakelijk.

Sessies

 • di 17 mei '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • di 24 mei '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 67
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 56
 • Sociale prijs
  € 11
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch