Verwarmende kruiden

© pixabay

Start do 2 februari '23
13:30 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Herboriste Caroline Tant geeft je heel wat ideetjes om jezelf te verwennen met ' verwarmende kruiden'. Ze leert je hoe je jezelf en de ander warmte kunt geven met geneeskrachtige planten. Caroline heeft zowel aandacht voor onze binnenkant, als onze buitenkant. Je maakt verwarmende infusies met specerijen, maar ook een heet en deugddoend kompres, voetbad, masker... Je gaat naar huis met een heerlijk warme kruidenbereiding voor jezelf of je geliefden.

Praktisch

Je gaat zelf aan de slag en neemt ook enkele bereidingen mee naar huis

Sessies

 • do 2 februari '23
  13:30 - 16:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 35
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 29
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Caroline Tant

Meer over Caroline Tant