Vitamine T - Warda el-Kaddouri: Waarom we denken wat we denken

© deburen.eu

Start donderdag 25 februari 2021
20:00 - 21:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Hoe we naar de wereld kijken hangt af van ons wereldbeeld. Dat drukt zijn stempel op wat we aannemen en op wat we vertellen. Onze verhalen lijken heel erg logisch. We ervaren ze ook als ‘neutraal’ en als ‘enige’ waarheid.

Die ‘dominante’ verhalen nemen we vanavond onder de loep. Want lopen we, door te denken dat ons wereldbeeld het enige juiste is, niet enorm veel waardevolle kennis en inzichten mis? En dat is jammer. Niet alleen voor ons, maar ook voor wie zijn verhalen niet kwijt kan.


Tijdens deze interactieve lezing gaan we op zoek naar onze blinde vlekken en leren we hoe we kunnen omgaan met een ander perspectief.

​Durf jij je eigen denken in vraag te stellen?

Praktisch

Inschrijven via www.vitaminetoekomst.be Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom. Inschrijven is verplicht, op die manier kunnen we je de login-gegevens sturen.

Sessies

  • donderdag 25 februari 2021
    20:00 - 21:30
    Bij je thuis - thuis

Locatie

Bij je thuis via Zoom
Online Online Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    5 euro

Begeleiding

Warda el-Kaddouri

Meer over Warda el-Kaddouri