Vlaamse Gebarentaal

© Creative Commons

een kennismaking

Start ma 13 juni '22
19:30 - 22:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 30
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je leert communiceren in de GebarenTaal, bruikbaar voor de dagelijkse communicatie. Je behandelt thema's als begroeten, eten en drinken, weer en verkeer, dagelijkse activiteiten, getallen, vingerspellen... Er is ook aandacht voor de grammatica van de Vlaamse GebarenTaal. Tijdens de lessen wordt gecommuniceerd in GebarenTaal. Lesgever Geert Verstraete is doof en geeft de lessen zonder stem. Bij de eerste les zal een tolk Vlaamse GebarenTaal aanwezig zijn.

Praktisch

Deze lessen zijn geschikt voor beginners.

Sessies

 • ma 13 juni '22
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • ma 20 juni '22
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • ma 27 juni '22
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 40
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 30
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Geert Verstraete

Meer over Geert Verstraete

In samenwerking met

 • NOWEDO vzw