Voeding als levenskracht - lezing

© Sabine Martens

Start do 29 september '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Voedsel is de brandstof van ons lichaam. Hoe beter je dagelijkse voeding op jou is afgestemd, hoe sterker je lichaam én je geest. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je alle voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Maar, is dit voor iedereen hetzelfde? En hoe weet je dan welke voedingstoffen jouw lichaam precies nodig heeft? Sabine Martens, voedingsdeskundige en auteur van het boek ‘Voeding als levenskracht’, vertelt je er alles over. Je leert over de verschillende stofwisselingstypes, over koolhydraten, eiwitten en vetten. Maar ook hoe verschillende bereidingswijzen en zélfs verschillende smaken een andere uitwerking hebben op je lichaam. En wat we al helemaal vergeten zijn, is dat zowel je lichaam als je hormonen houden van lokaal en seizoensgebonden voeding.

Sessies

 • do 29 september '22
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Sabine Martens

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar…
Meer over Sabine Martens