Volledig elektrisch rijden: wat moet je weten?

© Hendrik De Corte

Start do 19 januari '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Vrijetijdscentrum Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het tijdperk van de fossiele auto nadert zijn einde. Binnenkort rijden we elektrisch en dat is goed nieuws. Ja, elektrische auto’s brengen minder broeikasgassen in de atmosfeer en zijn dus beter voor het klimaat. Ja, elektrische auto’s zorgen ervoor dat we minder schadelijke stoffen inademen en zijn dus goed voor onze gezondheid. Maar elektrisch rijden is ook gewoon leuk dankzij prima prestaties en een geweldig rijcomfort. Je moet natuurlijk wel een auto kiezen die past bij je behoeften en budget.

Hendrik De Corte rijdt al sinds 2016 elektrisch en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Hij toont je de verwachte én onverwachte aandachtspunten bij de keuze van jouw elektrische auto. Zo ben je in staat om zelf een goede keuze te maken uit het snel toenemende aanbod van elektrische auto’s.

Sessies

 • do 19 januari '23
  19:30 - 22:00
  Vrijetijdscentrum Jabbeke - Default

Locatie(s)

 • Vrijetijdscentrum Jabbeke Vlamingveld 40
  8490 Jabbeke Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Hendrik De Corte

Hendrik De Corte werkt onder meer rond energie en klimaat voor het stadsbestuur Damme. Hij rijdt…
Meer over Hendrik De Corte

In samenwerking met