Volledig elektrisch rijden: wat moet je weten?

© Hendrik De Corte

Start di 26 september '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar CC Blankenberge
Hoogstraat 2
8370 Blankenberge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het tijdperk van de fossiele auto nadert zijn einde. Binnenkort rijden we elektrisch en dat is goed nieuws. Ja, elektrische auto’s brengen minder broeikasgassen in de atmosfeer en zijn dus beter voor het klimaat. Ja, elektrische auto’s zorgen ervoor dat we minder schadelijke stoffen inademen en zijn dus goed voor onze gezondheid. Maar elektrisch rijden is ook gewoon leuk dankzij prima prestaties en een geweldig rijcomfort. Je moet natuurlijk wel een auto kiezen die past bij je behoeften en budget.

Hendrik De Corte rijdt al sinds 2016 elektrisch en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Hij toont je de verwachte én onverwachte aandachtspunten bij de keuze van jouw elektrische auto. Zo ben je in staat om zelf een goede keuze te maken uit het snel toenemende aanbod van elektrische auto’s.

Praktisch

Je schrijft je in via het Cultuurcentrum Blankenberge. Klik hiervoor op de oranje knop.

Sessies

 • di 26 september '23
  19:30 - 22:00
  CC Blankenberge - Roesschaertzaal

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Hendrik De Corte

Hendrik De Corte werkte onder meer rond energie en klimaat voor het stadsbestuur van Damme. Hij…
Meer over Hendrik De Corte