Voor het eerst aan de naaimachine

© creative commons

Start vr 21 januari '22
19:00 - 21:30

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 60
Alle tarieven

Waar LDC De Stip
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kriebelt het om te leren stikken met de naaimachine, maar heb je nog wat ondersteuning nodig? Dan is deze korte introductiereeks een goede opstap. Lesgeefster Rose Casier is al jarenlang fan van deze creatieve hobby. Ze helpt je graag om je eerste stappen te zetten. Je krijgt info over je machine, naaigaren, stofkeuze, patronen… Maar je gaat vooral ook zelf aan de slag. Zo geraak je helemaal vertrouwd met je machine en met de basis van het stikken. Eenmaal je je beginnersangst overwonnen hebt kan je aan de slag voor het echte werk. Stap voor stap zet je een klein, handig tasje in elkaar. Wedden dat je dan de naaimicrobe helemaal te pakken hebt?

Praktisch

Breng een naaimachine (ook het instructieboekje als je dit hebt), verlengkabel, een klosje garen, een schaar en pen en papier mee. Als je dat hebt mag je ook enkele restjes stof meebrengen. In de eerste sessie overloop je dan wat er handig is in je naaidoos.
Heb je zelf (nog) geen naaimachine, misschien kan je er een lenen? Wacht liefst om zelf een machine te kopen tot je wat uitleg gekregen hebt van de lesgeefster.

Sessies

 • vr 21 januari '22
  19:00 - 21:30
  LDC De Stip - LDC De Stip
 • vr 28 januari '22
  19:00 - 21:30
  LDC De Stip - LDC De Stip
 • vr 4 februari '22
  19:00 - 21:30
  LDC De Stip - LDC De Stip
 • vr 11 februari '22
  19:00 - 21:30
  LDC De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 72
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 60
 • Sociale prijs
  € 12
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Rose Casier

Rose Casier is modeliste van opleiding. Mode, ontwerpen, naaien is een passie van haar die ze graag…
Meer over Rose Casier