Vrolijk gezond door het leven - lezing door Hilde Demurie

© Creative Commons

Start di 7 december '21
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Hoofdbibliotheek D. Coens
Eikelberg 1
8340 Sijsele

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil je stralend en vitaal voor de dag komen? Bevrijd van kwaaltjes en ongemakken? In haar lezing 'vrolijk gezond!' legt Hilde Demurie (voedingsdeskundige en auteur) uit hoe je door de juiste voedselkeuze en -combinatie meer energie krijgt en klachten verdwijnen, met een ideaal gewicht als aangenaam gevolg. Verder leert ze jou de signalen van je lichaam herkennen, jezelf preventief bijsturen en vooral hoe je de oorzaak van je kwalen aanpakt in plaats van de symptomen te onderdrukken. Na wat theorie, geeft Hilde heel wat tips om eenvoudige, maar lekker en gezonde maaltijden te bereiden.

Sessies

 • di 7 december '21
  14:00 - 16:30
  Hoofdbibliotheek D. Coens - Polyvalente zaal

Locatie(s)

 • Hoofdbibliotheek D. Coens Eikelberg 1
  8340 Sijsele Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Hilde Demurie

Meer over Hilde Demurie

In samenwerking met