Vrolijk gezond door het leven - online lezing door Hilde Demurie

© Creative Commons

Start woensdag 31 maart 2021
19:30 - 21:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Wil je stralend en vitaal voor de dag komen? Bevrijd van kwaaltjes en ongemakken? In haar lezing 'vrolijk gezond!' legt Hilde Demurie (voedingsdeskundige en auteur) uit hoe je door de juiste voedselkeuze en -combinatie meer energie krijgt en klachten verdwijnen, met een ideaal gewicht als aangenaam gevolg. Verder leert ze jou de signalen van je lichaam herkennen, jezelf preventief bijsturen en vooral hoe je de oorzaak van je kwalen aanpakt in plaats van de symptomen te onderdrukken. Vrolijk gezond door het leven gaan, begint bij weten. Na deze voordracht zet je de eerste stapjes naar meer levenskwaliteit.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

 • woensdag 31 maart 2021
  19:30 - 21:30
  Bij je thuis - thuis

Locatie

Bij je thuis via Zoom
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  6 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  5 euro
 • Sociale prijs
  1 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Hilde Demurie

Meer over Hilde Demurie

In samenwerking met