Focus op vrouwen

© Avansa regio Brugge

Nationale Vrouwendag Brugge

Start za 11 november '23
16:00 - 19:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Op Nationale Vrouwendag is fotografe en journaliste Trui Hanoulle te gast om met woord en beeld aandacht te vragen voor de situatie van vrouwen in Europa en overal in de wereld. Trui reisde, vaak op haar motor, over verschillende continenten. Ze nam er prachtige foto’s en sprokkelde boeiende verhalen die ze o.a. bundelde in het reisboek: Meisjes, Moslims & Motoren.

Trui werkt momenteel aan een wereldwijd beeld- en verhalenproject Move She Does over vrouwen en meisjes die bakens verzetten met hun voertuigen, en dat in 2026 verschijnt als boek.

Het maakt niet uit waar je geboren bent of welke taal je spreekt, vrouwentaal is universeel. Achteraf maken we het gezellig met Marokkaanse thee of een kopje koffie met heerlijke gebakjes.

Praktisch

Iedereen die op deze dag de vrouw centraal wil zetten is meer dan welkom. We voorzien een aparte activiteit voor de kinderen.

Sessies

 • za 11 november '23
  16:00 - 19:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Trui Hanoulle

Trui Hanoulle is fotograaf, grafisch vormgever, verhalenverteller en ervaren motorreiziger. In 2008…
Meer over Trui Hanoulle

In samenwerking met