Vruchten- en zadenwandeling in Tillegem

© Hilde Demuynck

Start za 25 september '21
9:30 - 11:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Streekhuis Kasteel Tillegem
Tillegemstraat 81
8200 Sint-Michiels

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De herfst is een schitterend seizoen want ze brengt ons een rijkdom aan vruchten en zaden. Herboriste Sofie Darwich neemt je mee op een wandeling in het Tillegem bos. Ze wijst je alles aan wat zomaar in de natuur te vinden is aan kruiden, zaden en vruchten. Een fijne, leerrijke wandeling waarbij je niet alleen kruiden, bomen en planten leert onderscheiden maar ook heel wat tips krijgt voor het verwerken van deze schatten uit de natuur.

Praktisch

Zorg voor aangepaste schoenen en (regen)kledij.
Afspraakpunt: parking Wittemolenstraat Tillegem

Sessies

 • za 25 september '21
  9:30 - 11:30
  Streekhuis Kasteel Tillegem - parking Wittemolenstraat

Locatie(s)

 • Streekhuis Kasteel Tillegem Tillegemstraat 81
  8200 Sint-Michiels Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Sofie Darwich

Meer over Sofie Darwich