Wandel je fit met Jessie - reeks

© Hilde Demuynck

Start di 28 februari '23
19:00 - 20:30

5 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Boogschutterslaan
Boogschutterslaan 37
8310 Sint-Kruis

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wandelen is gezond en ontspannend. Benieuwd of het ook iets voor jou is? Misschien wandel je niet graag alleen? Of wil je enkele leuke wandelplekken rond Brugge leren kennen? Jessie Clarysse, wandel initiator en gezondheidscoach, neemt je graag mee op stap in de gezonde buitenlucht. Ze laat je enkele van de mooiste en dikwijls onbekende stukjes natuur rond Brugge zien. Ondertussen leert ze je alles wat je moet weten over de ‘wandelsport’. Je ervaart al vlug hoe deugddoend wandelen is voor lichaam en geest. Gezondheid, ontdekking, vrijheid... het zijn maar enkele van de vele wandelvoordelen. Vóór en tijdens de wandeling zijn er wat extra oefeningen om je helemaal fit te voelen. Wedden dat je na deze reeks gewoon blijft verder wandelen?

Praktisch

Trek gemakkelijke (regen)kledij en wandelschoenen aan en breng een flesje water mee. Je wandelt in een lus op een haalbaar tempo en start telkens op een andere locatie, altijd op fietsafstand van Brugge.

Sessies

 • di 28 februari '23
  19:00 - 20:30
  Boogschutterslaan - Parking P&R
 • di 7 maart '23
  19:00 - 20:30
  Magdalenastraat - P&R
 • di 14 maart '23
  19:00 - 20:30
  Daverlo - Parking
 • di 21 maart '23
  19:00 - 20:30
  Tillegembos - Parking Wittemolenstraat
 • di 28 maart '23
  19:00 - 20:30
  Fort Lapin - Parking

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Jessie Clarysse

Jessie Clarysse is geboren en getogen in Brugge. Na een 3-jarige opleiding als professioneel…
Meer over Jessie Clarysse