Wandel je fit met Jessie - reeks

© Hilde Demuynck

Start di 18 april '23
19:30 - 21:00

5 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Parking Interbad
Veltemweg 35
8310 Sint-Kruis

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Meer mensen in beweging krijgen en meer vitaliteit voor iedereen. Dat is de missie van wandelinitiator en gezondheidscoach Jessie Clarysse. Door samen te wandelen op een vast tijdstip in de week wordt wandelen een plezierige gewoonte. Iedere sessie biedt ook extra oefeningen die de voordelen van wandelen alleen nog maar versterken. Tijdens en na de wandel-je fit-sessies voel je het plezier en de energie die wandelen vrijmaakt en deel je ervaringen en tips. Wedden dat je na deze reeks gewoon niet meer kan stoppen met wandelen ?

Praktisch

Trek gemakkelijke (regen)kledij en wandelschoenen aan en breng een flesje water mee. Je wandelt in een lus op een haalbaar tempo en start telkens op een andere locatie, altijd op fietsafstand van Brugge.

Sessies

 • di 18 april '23
  19:30 - 21:00
  Parking Interbad - Parking
 • di 25 april '23
  19:30 - 21:00
  Fort van Beieren - parking - bereikbaar via Kasteeldreef
 • di 2 mei '23
  19:30 - 21:00
  Lappersfortbos - Parking K&R Steenbrugge
 • di 9 mei '23
  19:30 - 21:00
  Waggelwater - parking roeiclub
 • di 16 mei '23
  19:30 - 21:00
  Domein 'Aan de plas' - parking

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Jessie Clarysse

Jessie Clarysse is geboren en getogen in Brugge. Na een 3-jarige opleiding als professioneel…
Meer over Jessie Clarysse