Wandelen, een gezonde work-out - actieve lezing

© Jessie Clarysse

Start di 28 september '21
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Dat wandelen veel voordelen heeft voor lichaam en geest, dat hebben velen onder ons wellicht in de voorbije periode kunnen ondervinden. Maar ben je benieuwd wat wandelen precies met je doet? En hoe je de positieve effecten nog kan versterken? Jessie Clarysse, wandelinitiator en gezondheidscoach kan je er tijdens deze actieve lezing alles over vertellen. Je verneemt niet alleen welke spieren je allemaal in actie zet als je gaat stappen, je leert ook in de praktijk hoe je alle spieren vooraf goed opwarmt en hoe je zelfs nog extra spieren kan aanspreken.


Sessies

 • di 28 september '21
  19:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Jessie Clarysse

Meer over Jessie Clarysse