Weerbaarheid & zelfverdediging voor vrouwen - initiatie

© Avansa regio Brugge

Internationale Vrouwendag 2024

Start wo 6 maart '24
13:30 - 15:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het is niet zo dat de wereld alleen maar bestaat uit mensen met slechte bedoelingen. Maar je kop in het zand steken is ook niet goed. Elke vrouw heeft allicht al situaties meegemaakt waarbij ze zich niet veilig voelde omwille van mentale of fysieke dreiging. Ilse Gysel, gecertificeerd coach, geeft je in deze initiatie inzichten in de samenhang tussen je zelfbeeld, zelfrespect en zelfvertrouwen en je vaardigheden om jezelf af te schermen of te verdedigen. Je oefent ook enkele fysieke verdedigingsmethodieken.

Super activiteit. Leerrijk, informatief en praktisch inzetbaar. De lesgeefster is een echte inspirator. Ik kwam empowered terug.
Deelnemer Weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen, Deelnemer

Praktisch

Deze groep bestaat uitsluitend uit vrouwen om zoveel mogelijk drempels weg te halen voor vrouwen met (en zonder) traumatische ervaringen. Trek gemakkelijke kledij aan.
Voor de kinderen is er een gratis kinderprogramma verzorgd door Skriewer. Doorlopend ontmoetingsmoment met koffie, thee en gebak en crea-project voor en door vrouwen.

Sessies

 • wo 6 maart '24
  13:30 - 15:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Ilse Gysel

Ilse Gysel is gecertificeerd holistisch coach, opgeleid in het Pava-model voor innerlijk…
Meer over Ilse Gysel