Weerbare kinderen: ouder-kind workshop

© pixabay

Internationale Vrouwendag 2024

Start wo 6 maart '24
13:30 - 15:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Weerbare kinderen weten wat ze wel en niet willen en zorgen ervoor dat er geen dingen gebeuren tegen hun wil. Ze herkennen gedrag bij zichzelf en bij anderen en weten hoe ze daarop moeten reageren. Daarnaast kan een weerbaar kind aangeven waar zijn of haar grenzen liggen, kan het achter de eigen mening staan en kan het hulp zoeken wanneer het die nodig heeft. Voor dit alles is zelfvertrouwen de basis. Samen met Nathalie Geiregat, assertiviteitscoach, ga je samen met je kind aan de slag om weerbaar in het leven te staan.

Praktisch

Je schrijft jezelf in en komt samen met één kind (vanaf 6 jaar). We voorzien gratis leuk kinderprogramma verzorgd door Skriewer voor de andere kinderen. Doorlopend ontmoetingsmoment met koffie, thee en gebak en crea-project voor en door vrouwen.

Sessies

 • wo 6 maart '24
  13:30 - 15:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Nathalie Geiregat

De eerste stap zetten naar verandering is vaak het lastigste. En dat is precies waar de…
Meer over Nathalie Geiregat