Zelf sleutelen aan je fiets - beginners

© Creative Commons

Start za 7 mei '22
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle tarieven

Waar Fietsbieb Oostkamp
Basisschool Koning Boudewijn Maréchalstraat 48
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Koen Kerckhove brengt je een aantal belangrijke basisvaardigheden bij om je fiets te herstellen en onderhouden: een lekke band voorkomen en repareren, remmen afstellen, licht herstellen... Zo kan je je rijwiel tiptop in orde zetten. Na afloop ben je in staat om eenvoudige fietspannes zelf te verhelpen en vat je met gerust gemoed en een herstelkit je volgende fietstocht aan.

Praktisch

Breng je fiets en wat herstelmateriaal mee (sleutels, tang, schroevendraaier, bandenplakmateriaal). Breng je lunchpakket mee. Bij regenweer werken we binnen in de nabijgelegen school.

Sessies

 • za 7 mei '22
  10:00 - 16:00
  Fietsbieb Oostkamp - Fietsbieb Oostkamp

Locatie(s)

 • Fietsbieb Oostkamp Basisschool Koning Boudewijn Maréchalstraat 48
  8020 Oostkamp Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 24
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 20
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Koenraad Kerckhove

Meer over Koenraad Kerckhove

In samenwerking met

 • Gemeentebestuur Oostkamp
 • Bibliotheek Oostkamp
 • Fietsbieb Oostkamp