Zen met naald en draad

© Hilde Demuynck

Start ma 2 oktober '23
13:30 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 28
Alle tarieven

Waar De Huyskamer
Torhoutsesteenweg 191
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Aan de hand van een eenvoudige creatieve borduurtechniek leert Ann Benoot, Ateljee AnnA B, je vertragen. De eeuwenoude Japanse borduurvorm 'sashiko boro’ ontstond uit noodzaak om kleren te repareren. Al vlug ontwikkelde zich een nieuwe, eenvoudige borduurstijl. Je maakt een klein tasje aan de hand van lapjes stof en een simpele borduursteek. Zo kom je helemaal tot rust en geniet je van het moment. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze activiteit deel te nemen.

Praktisch

De nadruk ligt op ontspannend bezig zijn met een eenvoudig borduurwerk. Al het materiaal is in de prijs begrepen.

Voorkennis

Je hoeft geen borduurkennis te hebben.

Sessies

 • ma 2 oktober '23
  13:30 - 16:30
  De Huyskamer - De Huyskamer

Locatie(s)

 • De Huyskamer Torhoutsesteenweg 191
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 32
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 28
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Ann Benoot

Ann(A) is een nieuwsgierige en gepassioneerde creatieve maker. Geïnspireerd door de wonderlijke…
Meer over Ann Benoot

In samenwerking met