Zen met naald en draad

© atelier AnnaB

Start ma 22 januari '24
13:30 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 28
Alle tarieven

Waar De Huyskamer
Torhoutsesteenweg 191
8200 Sint-Andries

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Aan de hand van een eenvoudige, creatieve borduurtechniek leert Ann Benoot (Ateljee AnnA B) je vertragen. De eeuwenoude Japanse borduurvorm 'sashiko boro’ ontstond uit noodzaak om kleren te repareren. Al vlug ontwikkelde zich een nieuwe, eenvoudige borduurstijl. Je maakt een klein tasje aan de hand van lapjes stof en een simpele borduursteek. Zo kom je helemaal tot rust en geniet je van het moment. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze activiteit deel te nemen.

Praktisch

Je hoeft geen borduurkennis te hebben. De nadruk ligt op ontspannend bezig zijn met een eenvoudig borduurwerk. Al het materiaal is in de prijs begrepen.

Sessies

 • ma 22 januari '24
  13:30 - 16:30
  De Huyskamer - De Huyskamer

Locatie(s)

 • De Huyskamer Torhoutsesteenweg 191
  8200 Sint-Andries Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 32
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 28
 • UiTPAS kansentarief
  € 5,6
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Ann Benoot

Ann(A) is een nieuwsgierige en gepassioneerde creatieve maker. Geïnspireerd door de wonderlijke…
Meer over Ann Benoot

In samenwerking met