Zilveren juwelen met de verloren-was-techniek

© Creative Commons

Start vr 9 juni '23
13:30 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 79
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Met juwelenwas ga je al experimenterend je persoonlijke modellen creëren. Je hebt geen voorkennis nodig. Linde geeft je de nodige uitleg en begeleiding en reikt eenvoudige technieken aan om geslaagde resultaten te behalen. Achteraf worden de modellen in massief zilver gegoten in het atelier van Ginkgo, waarna ze zorgvuldig afgewerkt worden. De verloren-was-techniek leent zich uitstekend om later ook thuis mee aan de slag te gaan.

Praktisch

Alle materialen en het zilver (max 15gr) zijn in de prijs begrepen, ook de afwerking en de fournituren. Je kan tot drie juwelen maken: oorbellen, hangers, pin of een stukje om op een ring te plaatsen (ringbandje niet inbegrepen). Tijdens de workshop maak je afspraken over het ophalen van je afgewerkte juwelen (ongeveer 3 weken later).

Sessies

 • vr 9 juni '23
  13:30 - 16:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 2

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 95
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 79
 • Sociale prijs
  € 16
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Linde Neels

Linde Neels heeft haar thuisbasis bij Ginkgo, een familiaal edelsmid atelier met gieterij én winkel…
Meer over Linde Neels