Evenement

Corona

Er worden voorzichtig openingen gemaakt. We bundelen hier de maatregelen en onze policy voor deelnemers, freelancers, partners.

Samen Tegen Corona

Update 9 juni 2021


Het gaat nu echt wel de goeie kant op met de cijfers... Oef!

Avansa werkt op een rustige manier aan een nieuwe start.

Het overzicht van onze activiteiten vind je hier.

Het is opnieuw toegelaten om groepen samen te brengen, zowel buiten als binnen. We volgen daarbij nog steeds de gekende regels: ten allen tijde afstand houden, mondmasker dragen, handhygiëne verzorgen, enzovoort.

We zijn voorzichtig, wat betekent dat we niet tot aan de rand gaan van wat mag. De komende weken brengen we groepen buiten samen (tot max 25 mensen) en enkele kleinere groepen binnen (afhankelijk van de grootte van het lokaal, tussen de 8 en de 22 mensen). We letten op de hygiënische maatregelen en op de verluchting van binnenruimtes.

We verwachten verdere versoepelingen in de loop van de zomer en het najaar. We hopen dat we vanaf september weer zo goed als normaal aan de slag kunnen. We hopen je binnenkort terug te mogen ontvangen !

Ondertussen gaan we ook verder met online activiteiten.
Ons online aanbod voor de komende weken vind je hier.

We werken nog steeds thuis, je kan ons enkel via mail bereiken: info@avansa-brugge.be


***


Je kan het team van Avansa aanspreken als je vragen hebt: info@avansa-brugge.be of karl.duc@avansa-brugge.be.

De maatregelen die we nemen zijn gebaseerd op de voorschriften van de regering, het draaiboek van de sector socio-cultureel werk en het Covid-event-risk-model. Deze voorschriften en protocollen worden de komende weken aangepast door de overheid. We volgen deze wijzigingen aandachtig op.

Tegen corona samen
Datum bericht woensdag 27 januari 2021