Corona

Er worden voorzichtig openingen gemaakt. We bundelen hier de maatregelen en onze policy voor deelnemers, freelancers, partners.

Samen Tegen Corona

Update 11 maart 2021


Vanaf 8 maart is het toegelaten - ook in georganiseerd verband - om in de buitenlucht met 10 mensen samen te komen. Dat wil zeggen dat Avansa opnieuw activiteiten mag organiseren met maximaal 10 mensen, inclusief begeleiders. Hierbij volgen we nog steeds de gekende regels: ten allen tijde afstand houden en mondmasker dragen.
Bekijk ons programma om te zien welke buitenactiviteiten er voorlopig op stapel staan - bvb in het kader van Erfgoeddag 24 en 25 april.

Achter de schermen wordt nagedacht door de regeringen en de specialisten over volgende stappen, vanaf 1 april en vanaf 1 mei. Tot er daarover meer nieuws is, blijven de live-activiteiten van Avansa dus afgelast (tenzij deze buiten in groepen van maximaal 10 mensen).

Ondertussen gaan we verder met online activiteiten. We bereiden ons voor op live-activiteiten in de tweede helft van de zomer en het najaar.

Ons online aanbod voor de komende weken vind je hier.

Je kan ons enkel via mail bereiken: info@avansa-brugge.be

Hou jullie goed, zorg voor elkaar en hopelijk tot gauw!

***

Scenario / Draaiboek voor lesgevers en huurders

Je kan het team van Vormingplus aanspreken als je vragen hebt: info@avansa-brugge.be of karl.duc@avansa-brugge.be.

De maatregelen die we nemen zijn gebaseerd op de voorschriften van de regering, het draaiboek van de sector socio-cultureel werk en het Covid-event-risk-model. Deze voorschriften en protocollen worden de komende weken aangepast door de overheid. We volgen deze wijzigingen aandachtig op.

Tegen corona samen
Datum bericht woensdag 27 januari 2021