Augustus

Zomerbar@HoT - Avansa zomert in House of Time

House of Time (HoT) is een atypisch lapje Brugge, genesteld tussen de ‘Gistfabriek’, Pakhuizen en de Ringvaart. Het is een plek buiten de (dwang van de) tijd, een huis waar je even in het moment mag hangen. Op 20 en 21 augustus is Avansa een weekend lang gastheer/vrouw van HoT.

Site Ho T

HoT zag het licht in 2018, als site van de Triënnale. Het Berlijnse architectencollectief raumlabor nam (kwetsbare) jongeren, jonge kunstenaars en andere Bruggelingen mee in een sociaal-artistiek traject. Het resultaat is een nooit afgewerkte, ruwe site, een creatieve ontmoetingsplek die constant in beweging is. Iedereen is er welkom want HoT is een echte deelplek, om te gebruiken, bezetten en exploreren. Marec, Peter en Lowie leiden alles in goede, warme banen.

Team Ho T

De hele zomer lang opent HoT de hekkens en poorten voor enkele partners en bevriende organisaties. Zij mogen de site elk een weekend lang inpalmen, met gezellige bar time en eigen activiteiten.

Avansa regio Brugge is er op 20 en 21 augustus te gast met een fijn programma: van kookworkshop tot dauwtrip, van krukkenmakerij tot kampvuurzingen, van Arabisch aperitiefconcert tot geefplein... en nog zoveel meer!

ZOMERBAR@HoT

zaterdag 20 augustus
– 10u - 12u: Veggie kookworkshop

– 10u, 10u30, 11u, 11u30: 125 jaar Brugse Gistfabriek – rondleiding

– 12u – 14u: Veggie lunch

– 14u – 16u:

– 16u – 18u: De krukkenmakerij – creatief met hout

– 19u – 21u: Zingen aan het kampvuur

zondag 21 augustus

– 6u30 – 9u30: Brugge ontwaakt: natuurwandeling in de stad - dauwtrip met ontbijt

– 11u: Arabisch aperitiefconcert - LIVE

– 12u – 14u: Arabische lunch

– 14u – 16u:

– 16u – 17u: workshop impro-theater met Bies

– 20u30 – 22u: Stray. Honden in Istanbul – Film


Doorlopend

– Kyoshi: tentoonstelling over body positivity in de joert

– Poëzie op de silo

Alle activiteiten zijn gratis, behalve de dauwtrip op zondag (met ontbijt), de veggie lunch en de Arabische lunch (telkens 5 euro).

Voor de meeste activiteiten moet je je op voorhand inschrijven. Op www.avansa-brugge.be vind je alle informatie.