Aan de slag met duurzame (ver)bouwtechnieken: bezoek

© Tine en Eddy

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Start za 19 oktober '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Duurzame woning
Tempelhof 1O
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tine & Eddy voerden een grondige renovatie uit van hun woning en zijn trots dat deze nu volledig fossielvrij verwarmd wordt! Hiervoor verdiepten ze zich in heel wat energiebewuste (bouw-)technieken. Benieuwd om te ontdekken welke keuzes ze maakten m.b.t isolatie, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie…? Ze zetten de deur van hun woning graag open om je, samen met de renovatiecoach van Stad Brugge, mee te nemen doorheen het verbouwproces en hun realisaties te tonen. Een uitgelezen moment om je te laten inspireren als je zelf plannen hebt om te (ver-)bouwen! Of om jouw vragen en twijfels eens te bespreken met ervaringsdeskundigen en een onafhankelijke renovatiecoach.


Deze activiteit maakt deel uit van BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee! Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen. Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen.

Sessies

 • za 19 oktober '24
  10:00 - 12:00
  Duurzame woning - particulier

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Tomas Naudts

Meer over Tomas Naudts

In samenwerking met

 • De Republiek Brugge
 • BruggeNaarMorgen