De duurzaam onderweg-challenge: ontdek en win!

© Stad Brugge

BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee!

Start za 28 september '24
13:30 - 18:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar De Republiek
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ga jij de uitdaging aan om je zo duurzaam mogelijk te verplaatsen en hou je wel van een beetje competitie? Ontdek in ware Peking Express-stijl de verschillende Brugse mogelijkheden om je zonder eigen wagen te verplaatsen. Wie komt als eerste aan op de eindbestemming? Een spannende namiddag verzekerd! We sluiten af met een drankje en elke deelnemer gaat naar huis met een fijne prijs.


Deze activiteit maakt deel uit van BruggeNaarMorgen: wij bouwen mee! Met deze reeks zetten Avansa & De Republiek de schouders mee onder het Brugse Klimaatplan 2030. Zo bouwen we samen aan BruggeNaarMorgen. Met ondersteuning van Stad Brugge - BruggeNaarMorgen.

Sessies

 • za 28 september '24
  13:30 - 18:00
  De Republiek - Tribune

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 9,6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • UiTPAS kansentarief
  € 1,6
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Pieter Devriese

Meer over Pieter Devriese

In samenwerking met

 • De Republiek Brugge
 • BruggeNaarMorgen