Beleggen voor beginners

© Creative Commons

infosessie

Start do 12 december '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Dienstencentrum De Stip
Sint-Jozefsdreef 8
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Aandelen, obligaties, rendement, dividend, volatiliteit … Beleggerstermen zijn alom tegenwoordig, maar de betekenis ervan is vaak niet geweten. Dat terwijl steeds meer mensen de overstap maken van sparen naar beleggen. Beleggen kan interessant zijn voor alle mensen die op zoek zijn naar zowel korte- als langdurige financiële investeringen. Voor beleggers die zich verdiepen in de markten en het nieuws volgen, kan beleggen ook een spannende en intellectueel uitdagende hobby zijn. Echter, beleggen brengt ook risico’s met zich mee en daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd en verantwoordelijk te handelen. Begeleider Guy Mattan loodst je vakkundig door de wereld van het beleggen. Hij zal de focus leggen op de kleine spaarder en de impact van je beleggingen.

Sessies

 • do 12 december '24
  19:00 - 22:00
  Dienstencentrum De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

 • Dienstencentrum De Stip Sint-Jozefsdreef 8
  8020 Oostkamp Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • UiTPAS kansentarief
  € 3
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Guy Mattan

Econoom van opleiding, stond Guy tijdens zijn bancaire loopbaan bijna voortdurend in contact met…
Meer over Guy Mattan

In samenwerking met