De dragende kracht van herfstkruiden

© Creative Commons

Start do 26 september '24
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In deze kleurrijke tijd van het jaar voel je de naweeën van de zomer en de verstilling van de komende winter. Een ideale tussentijd om je op te laden met de energie van de herfst en de krachten van nazomerse kruiden, en zo de koudere maanden te trotseren. Herboriste Caroline Tant laat je proeven van de rijkdom van de pitten, zaden, bessen, vruchten en wortels van de herfstpracht. Zoals de goudgele zonnebloem, mierikswortel, mosterdzaad, kerrie, bittere veldkers, zaad van de brandnetel, lijsterbes, rozenbottel… Je maakt hiervan bereidingen voor uitwendig en inwendig gebruik.

Praktisch

Je maakt samen enkele bereidingen die je ook mee naar huis neemt.

Sessies

 • do 26 september '24
  14:00 - 17:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 34,8
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 29
 • UiTPAS kansentarief
  € 5,8
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.
 • Sociale prijs
  € 5,8
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Caroline Tant

Meer over Caroline Tant