De magie van empathie

© Creative commons

Start do 24 oktober '24
19:30 - 21:30

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 45
Alle tarieven

Waar Nieuwvliet
Lieven Gevaertplein 4
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het mooiste geschenk dat je aan iemand kan geven, is je aanwezigheid en je volle aandacht. En het is ook een cadeau voor jezelf. Je stelt je open voor het moois dat in de ander leeft. In de praktijk is dat een stuk uitdagender dan het klinkt, het verhaal van de ander raakt namelijk ook altijd iets in jou aan. Met nuttige inzichten en oefensituaties uit je persoonlijke of professionele leven leer je in deze cursus luisteren van hart tot hart, voorbij gelijk en ongelijk. Deze workshop is gebaseerd op het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. De inzichten en vaardigheden van deze reeks kan je blijvend inzetten in professionele en privésituaties. De voldoening die je ervaart in je connecties met mensen en het bevredigend omgaan met conflicten is goud waard!


In de eerste sessie kijken we naar hoe we gewoonlijk luisteren naar de ander.

In de tweede sessie richten we ons op empathie voor onszelf.

De derde sessie is een verdere verdieping van alles wat we aangebracht hebben, met verdere uitdieping via opbouwende oefeningen.


Sessies

 • do 24 oktober '24
  19:30 - 21:30
  Nieuwvliet - Default
 • do 31 oktober '24
  19:30 - 21:30
  Nieuwvliet - Default
 • do 7 november '24
  19:30 - 21:30
  Nieuwvliet - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 54
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 45
 • UiTPAS kansentarief
  € 9
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Frédéric Cotman

Frédéric Cotman geeft workshops en trainingen over communicatie en persoonlijke ontwikkeling op…
Meer over Frédéric Cotman