Een haiku schrijven en borduren

© atelier AnnaB

Start di 2 juli '24
10:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 54
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een haiku is oorspronkelijk een klein en fijn natuurgedicht. Het vraagt een oefening in waarnemen en beeldend verwoorden. Ann neemt je mee naar een park in de buurt en leert je met andere ogen kijken. Ze geeft je hierbij ook heel wat tips om je indrukken daarna tot enkele mooie haiku’s te verwerken. Na de middag borduur je met de hand één van jouw stukjes poëzie. Je hebt hiervoor geen borduur- of naaiervaring nodig, je werkt met een eenvoudige basissteek. De workshop is scheppend en ontspannend, en – door de combinatie van de wandeling en het met de hand borduren van je haiku – te beschouwen als een meditatief zenmoment.

Praktisch

Alle materiaal is in de prijs inbegrepen, je hoeft dus niets mee te brengen. Zorg enkel voor een lunchpakket en indien nodig aangepaste kledij om de natuur in te trekken.
Afspraakpunt is het Avansahuis, waar je ook terug komt om te borduren.

Sessies

 • di 2 juli '24
  10:00 - 16:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 64,8
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 54
 • UiTPAS kansentarief
  € 10,8
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Ann Benoot

Ann(A) is een nieuwsgierige en gepassioneerde creatieve maker. Geïnspireerd door de wonderlijke…
Meer over Ann Benoot

In samenwerking met