Hoe vermeerder je zelf je planten?

© Creative Commons

Start do 24 februari '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze sessie toont Velt-lesgever Johan Deblaere verschillende technieken om planten te vermeerderen. Stekken, scheuren, afleggen, wortelstekken, oculeren... het komt allemaal aan bod. Welke methode gebruik je voor welke plantensoort en in welke grondsoort vermeerder je? Welke teeltzorgen geef je ze, wat is de beste periode en standplaats ...?

Johan heeft ook de nodige aandacht voor het noodzakelijke stekmateriaal en gereedschap. Je oefent tijdens de les en nadien kan je volledig zelfstandig aan de slag. Heb je zelf thuis enkele planten staan waaruit je wil vermeerderen? Zeker welkom! Er is ook voldoende tijd voor vragen.

Sessies

 • do 24 februari '22
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 6

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Leden Velt
  € 5
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Johan Deblaere

Meer over Johan Deblaere

In samenwerking met