Kookworkshop - de Thaise keuken - menu IV

© Creative Commons

Start di 14 mei '24
10:00 - 13:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 32
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De Thaise keuken is zoveel meer dan koken met citroengras en kokosmelk. Ze is erg divers en maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, kruiden en specerijen. Nancy (Chanapa) Gydé, zelf Thaise met jarenlange ervaring in de catering en het geven van kooklessen, laait met haar enthousiasme je kookvuur aan. Ze vindt het een uitdaging om Thais te koken in Vlaanderen. Dat betekent dat ze een fusion keuken voorstelt waar lokale kruiden en producten hun plaats vinden naast de typisch Thaise ingrediënten. Een ervaring om niet te missen.

Praktisch

Breng een keukenschort mee. Het menu bestaat uit:
Massaman kip curry (Massaman Gai), glasnoedels met zeevruchten (Yam Woonsen Talay) en gewokte chinese kool met paddestoelen (Pad Pak Kard Kao Hed)

Sessies

  • di 14 mei '24
    10:00 - 13:00
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Solidariteitsprijs
    € 38,4
    Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
  • Standaardprijs
    € 32
  • UiTPAS kansentarief
    € 6,4
    Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Nancy Gydé

Met jaren ervaring als catering manager van het Bangkok Hilton Hotel blijft Nancy Gydé door de…
Meer over Nancy Gydé