Kunst als brug tussen culturen - Triënnale-wandeling

© Triënnale Brugge

wandelen langs kunstwerken

Start di 20 augustus '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar In & Uit
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Triënnale Brugge palmt opnieuw de historische stad in met twaalf hedendaagse kunstinstallaties. Spaces of Possibility is het thema: de kunstwerken hebben allemaal iets te maken met de ruimte in onze stad. Ontdek samen met een gids deze bijzondere kunstwerken, op gekende en minder gekende plekjes. Je wordt verrast met weetjes en verhalen!

Praktisch

We starten op het Zand voor het Concertgebouw. We eindigen op het Sint-Janshospitaalparkje. De groep is cultureel divers; de gids geeft uitleg in eenvoudig Nederlands.
De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Na afloop genieten we samen van een drankje (inbegrepen in de prijs).

Sessies

 • di 20 augustus '24
  14:00 - 16:00
  In & Uit - In & Uit

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 10
 • UiTPAS kansentarief
  € 2
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Raf Devriendt

Meer over Raf Devriendt

In samenwerking met

 • Refu Interim vzw