Native bracelets knopen

© Lynn Dedeyne

Start di 7 mei '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Vriendschapsbandjes of native bracelets ontstonden vermoedelijk bij de Indianen van Centraal- en Zuid-Amerika, maar ze hebben ondertussen al de volledige wereld veroverd. De armbandjes worden met de hand geknoopt en zijn een perfect geschenkje voor een speciaal iemand. Terwijl je het rond de arm knoopt mag de ontvanger een wens doen. Door slijtage zal het uiteindelijk vanzelf van de pols vallen. En dat is het moment waarop de wens zou uitkomen! Lynn leert je de basisknoop en helpt je om een strak armbandje te knopen. Eenmaal de basis onder de knie kan je beginnen variëren. Door het gebruik van verschillende kleuren en patronen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Praktisch

Het materiaal voor meerdere bandjes is in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 7 mei '24
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 30
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 25
 • UiTPAS kansentarief
  € 5
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Lynn Dedeyne

Meer over Lynn Dedeyne